top of page

Uutiset | Netflixin kehityspäällikkö Vince McMahonista: "Hän on poissa"


 

Tämä on päivittyvä uutisketju, jossa seurataan kansainvälistä showpainia, kuten WWE:tä ja AEW:tä. Suomalaista showpainia seurataan toisessa artikkelissa.


Ketjut saattavat päivittyä hitaasti ja vaihtelevasti, sillä Kuristusjunttaa tehdään vapaaehtoisvoimin.


Aikaisemmat uutiset löytyvät artikkelin lopusta.


 

Netflix-johtaja kommentoi Vince McMahonin seksiskandaalia lyhytsanaisesti

Julkaistu 2.2.2024

Teksti: Eetu Lehtinen

 

SUORATOISTOJÄTTI Netflixin kehityspäällikkö Bela Bajaria on kommentoinut TKO:sta irtisanoutuneen Vince McMahonin seksiskandaalia lyhytsanaisesti, kertoo The Hollywood Reporteria lainaava 411Mania-sivusto.


"Hän on poissa. Eli hän ei ole siellä [TKO:ssa]. Hän on poissa", Bajaria sanaili Netflixin lehdistötilaisuudessa 411Manian mukaan torstaina.


Aihe on ajankohtainen, sillä TKO solmi jättimäisen yhteistyösopimuksen Netflixin kanssa viime viikon alussa. Saman viikon lopulla McMahon joutui irtisanoutumaan skandaalinsa takia.



Sotkua kommentoi myös Brandon Riegg, joka toimii Netflixin dokumenttituotannon johtoportaassa.


"Totuus on, ettemme tiedä, kuinka isoksi tämä vielä kasvaa", Riegg myönsi, mutta korosti, että WWE:llä on erittäin sitkeä ja pitkäaikainen fanikunta, jonka varaan yhteistyötä nyt rakennetaan.


SKANDAALIA on joutunut kommentoimaan myös WWE-legenda Shawn Michaels.


Michaels, joka johtaa WWE:n NXT-brändiä, sanoi NXT:n Vengeance Dayn torstaisessa lehdistötilaisuudessa, että tilanne on "uskomattoman surullinen".


"Uskon, että me [NXT:ssä] vaalimme turvallista ja avuliasta ilmapiiriä", Michaels kommentoi 411Manian mukaan korostaen, että skandaali otetaan erittäin vakavasti.


Myös McMahonia syyttävän Janel Grantin asianajaja puhui skandaalista loppuviikosta.


"Se, mitä hänelle [Grant] tapahtui, oli erittäin törkeää", asianajaja Ann Callis sanoi News Nation -sivustolle 411Manian mukaan.


Asianajaja painotti, että Grant joutui kanteen mukaan kärsimään seksiorjuudesta, jonka henkiset ja fyysiset vaikutukset olivat "tuhoavia" ja joka oireilee yhä posttraumaattisena stressihäiriönä.


"Hänellä oli itsetuhoisia ajatuksia", Callis kertoi.


KOKENUT asianajaja korosti tapauksen törkeyttä kuvaillen sitä sellaiseksi, joka on omassa luokassaan "jopa todistamiensa pahimpien murha- ja seksirikosoikeudenkäyntien joukossa".


Haastattelussaan Callis myös väitti jälleen, että WWE katsoi tapausta aikanaan läpi sormiensa.


"Toivomuksemme, ja hänen [Grant] toiveensa, on, että muutkin Vince McMahonin ja WWE:n uhrit tulisivat jatkossa esiin. Hän toivoo, että muutkin saisivat oikeutta."


McMahon itse on kiistänyt kaikki Grantin syytökset ja kutsunut niitä valheiksi. Showpainimoguli on luvannut puolustaa itseään syytöksiä vastaan "tarmokkaasti".


Asianajaja Callis tietää, että Grant on joutumassa kovaan paikkaan.


"Uskon, että hän on kuitenkin valmis siihen. Hänet on tuhottu, epäinhimillistetty ja hylätty, ja hän on hyvin murskattu henkilö niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hän on samaan aikaan uskomattoman sitkeä ja rohkea. Hän selviytyi Vince McMahonin teoista, joita WWE ylenkatsoi, joten uskon, että hän selviytyy tästäkin", Callis kommentoi.


 

Aikaisemmat uutiset:


2024, tammikuu


Näin WWE kommentoi Vince McMahonin skandaalia Royal Rumblen lehdistötilaisuudessa (28.1.2024)


 

Tykkää Kuristusjuntan Facebook-sivusta tästä ja liity Kuristusjuntan Facebook-ryhmään tästä!


Juttuvinkit osoitteeseen: kuristusjuntta@gmail.com


143 views0 comments
Post: Blog2 Post
bottom of page